En ny bok!

Nu finns äntligen min senast bok att beställa hos Natur & Kultur. Det är en kompletterande lärarhandledning med syftet att hjälpa och stödja lågstadielärare att inkludera alla sina elever i arbetet kring samma läsebok och i den första bokstavs- och läsinlärningen. Tanken är att den stora mängden, 240 sidor, kompletterande instruktioner, övningar och kopieringsunderlag ska vara till hjälp för elever i årskurs 1 som är nyanlända, eller på andra sätt språkligt sårbara, eller som helt enkelt behöver mer tid, repetition och tydlighet för att befästa läsningens grunder. Jag hoppas av hela mitt hjärta att denna handledning ska upplevas som ett värdefullt stöd för lärare som använder Den magiska kulan som läsebok.

Ingen fotobeskrivning tillgänglig. Här följer några utdrag från inledningen.Bilden kan innehålla: 1 personIngen fotobeskrivning tillgänglig.Ingen fotobeskrivning tillgänglig.Jag vill också gärna visa hur handledningen i övrigt är upplagd, genom att visa några exempel från kapitel 1.

Blir du intresserad och tror att du skulle ha nytta av denna handledning, men kommer att undervisa i åk 2 eller 3 i höst, så finns motsvarande handledningar för de årskurserna. Hör gärna av dig om du har frågor eller funderingar kring materialet!

Ingen fotobeskrivning tillgänglig.Ingen fotobeskrivning tillgänglig.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s