Kära, kära ”fröknar”!

Det är med största glädje och tacksamhet vi ser tillbaka på de här 14 åren som förskoleföräldrar i Gunnebo. Ni har hjälpt oss att ge våra tre pojkar en bra barndom med mycket lek, lärande, upplevelser, kultur, natur, glädje och gemenskap.

Våra barn har varit trygga och glada hos er. De har fått vara sig själva och utvecklas i sin egen takt. Ni har sett deras unika personligheter och uppmuntrat deras goda sidor.

Vi som föräldrar har alltid känt oss lyssnade på och respekterade. Ni har tagit er tid med oss för att berätta om saker som hänt, möta våra funderingar och inte minst delge den fantastiska dokumentationen kring våra barn.

Hur vi nu ska hålla ordning på årets traditioner och högtider utan förskolans Lucia, julpyssel, påskfest, småstjärnorna, kakfestival och midsommarfest är en gåta. Livet kommer att gå vidare, men vi kommer aldrig att glömma er!
FullSizeRenderDe tre Mysakmammorna och alla deras barn, som våra pojkar har kvar som minnen från förskoletiden.

Jag har tidigare skrivit lite om den här förskolans fina arbete med värdegrunden och naturen. Som förälder och kollega är jag djupt tacksam och imponerad.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s