Hur fick riddar Kato sitt hjärta av sten?

Riddar Kato gamla sinne var inte ond men han har inte mamma och inte pappa och hans bröder dödades, men sanningen är att ingen ville och behandlade honom ond och han är arg på alla människor men han hatar kungen. Hans bröder dödades av…. KUNGEN!! Därför kungen innan det var ond och kungen hatar familj av Kato. Den kungen hade avund of familj av Kato. Och av kungen fick Riddare Kato sitt hjärtat av sten. Men nu kungen är bra, men han inte förlåt till Kato.
Och ingen människor kände till det saga…
TAN TAN TAN!!!!

Jag tänker på den lilla grå fågeln inte en människor, den fågeln är en djur som heter Lelo är en vän om Kato, och han känd om alla liv om Kato och han vill sa till Mio alla.

Och jag tror att saga Mio, min Mio har två böcker….
TAN!! TAN!! TAN!!

Av: Alexia

Hur fick riddar Kato sitt hjärta av sten?
Jag tror att det var hans far eller mor. Att båda eller en av dem slet ut hans hjärta och la i en av sten. Han hade blivit tränad och han kunde inte kontrolera sig själv pga att hjärtat gjorde honom gladlös, olycklig m.m. Så han kanske äntligen blev glad att vara fri, fri och lyckligt vilken han kanske inte hade varit sen han föddes. Då de kanske hade slitit ut hjärtat från honom.

Vad tycker du om den grå fågeln?
Jag tror att fågeln säkert är Kato eller hans själ som äntligen kännde sig fri. Som man säger, fri som en fågel. Så den lilla gråa fågeln är i grund och botten Katos själ elller något/någon liknande….

Han kanske också va god men hans föräldrar var onda, så på så vis så gav de honom ett hjärta av sten för att göra honom ond!

Av Claraimage

Annonser

One thought on “Hur fick riddar Kato sitt hjärta av sten?

  1. Ping: Läsa skönlitteratur med nyanlända | hjartatskogshaga hos @frksarapersson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s