Odjuret och barnen

För länge sedan bode det en pojke och en flicka i en mörk skog.

Deras föräldrar blev dödade av det läskiga Odjuret. Odjuret är et djur som ingen någonsin har set. Odjuret är farlig pojken och flickan har lene jagat efter Odjuret men dom har inte hittat det.

En gång var de ute och jagade Odjuret. Då stötte pojken på Odjuret och då attackerade det pojken och flickan. Då sprang dom hem till stugan. Då öppnade flickan den rodiga dören och dom klev in. Då gjorde dom en plan. Då gick dom up till den damiga vinden och där hittade dom en bok. I boken stod det hur de skulle döda odjuret. Då gjorde de upp en fälla.

Efter det gick de ut i skogen. Då kom odjuret. och då gick odjuret i felan. Då hängde Odjuret upp å ner. Odjuret släppte något från sin ena tass. Det visade sig vara deras mammas smycke. Då släppte de odjuret. Han visade stället där deras föräldrar dog.

Då förstod de att det inte var odjuret som hade dödat deras föräldrar. Det var något annat djur och odjuret försökte försvara föräldrarna mot faran. Sedan blev dom vener då var ingen red för odjuret. De levde lyckliga i alla sina dagar.

Av Omar december 2014

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s